Aikuisten liikuttajat

AIKUISTEN LIIKUNNAN KOULUTUKSET

 

Valmentaja- ja ohjaajakoulutus

Valmentaja- ja ohjaajakoulutuksista löydät ensimmäisen tason valtakunnallisen valmentaja- ja ohjaajakoulutuksen (VOK-1) sekä VOK-1 -kokonaisuutta tukevat teemakoulutukset. Valmentaja ja ohjaaja -koulutuksessa osallistujat voivat erikoistua joko lasten ja nuorten liikunnan tai aikuisliikunnan ohjaamiseen. Koulutukset tarjoavat valmentajille ja ohjaajille, seuroille sekä lajiliitoille mahdollisuuden kehittää valmennusosaamistaan alueellisesti lähellä omaa toimintaympäristöään.
 

Muu valmentaja- ja ohjaajakoulutus

Peruskoulutustarjontaa täydennetään erilaisilla virike- ja teemakoulutuksilla, joiden tavoitteena on tarjota uusia ajatuksia ja keinoja liikkumiseen sekä fyysisen aktiivisuuden lisäämiseen. Koulutuksissa valittuihin aiheisiin pureudutaan perusteita syvemmin alan ammattilaisten johdolla. Tarjolla on muun muassa Liikuntaleikkejä aikuisille -, Juoksu harjoittelun tukena - ja Tervetuloa Liikuttajaksi -koulutusta.
 

Koulutus apteekkien henkilökunnalle

Koulutuksia tarjotaan myös yksittäisten ammattiryhmien tarpeiden pohjalta. Osiosta löydät tietoa terveydenhuoltoon ja apteekkien henkilökunnalle suunnatusta koulutustarjonnasta. Tarjontaan kuuluu esimerkiksi Liikunta osana arkea -koulutus, joka tarjoaa apteekkien henkilökunnalle käytännönläheisiä työvälineitä työhön, asiakasneuvontatilanteisiin ja terveysliikunnan edistämiseen.