Lasten Liike -ohjaajakoulutukset

Lasten Liikkeen tavoite on lisätä kaikkien lasten mahdollisuuksia osallistua laadukkaaseen liikunta- ja harrastustoimintaan. Lisätietoja Lasten liike iltapäivistä ja harrastamisesta saat Olympiakomitean sivuilta tai Lasten Liikkeen omilta sivuilta

 

Koulutus on ehto Lasten Liikkeen laatutunnukselle
Koulutuksen käyneiden ohjaajien ryhmät ja seurat/ yhdistykset saavat käyttää Lasten Liike -tunnusta toiminnan markkinoinnissa. Tunnuksen käyttö edellyttää Lasten Liike -laatukriteerien täyttymistä.

Lasten Liike -koulutuksesta ohjaaja saa erinomaiset perustiedot ja runsaasti käytännön työkaluja kaikille avoimen ja innostavan liikunnallisen harrastustoiminnan suunnitteluun. Tunti- ja kausisuunnitelmissa painottuvat motoriset taidot sekä yleisen liikunnallisuuden ja pelaamisen taitojen kehittäminen. Koulutuksessa annetaan myös vinkkejä lasten sosiaalisten-, tunne- ja kaveritaitojen kehittymisen tukemiseen.

 

Lasten liike, aloittelevat ja nuoret ohjaajat (6 tuntia)
Koulutus antaa ohjaajalle perustiedot kaikille avoimen liikunnallisen harrastusryhmän ohjaamiseen. Koulutus on suunnattu aloitteleville tai nuorille ohjaajille, joilla on vain vähän tai ei ollenkaan ohjauskokemusta. Koulutus on erinomainen startti ohjaajan polulle.


Lasten liike, kokeneet ohjaajat, valmentajat ja opettajat (4 tuntia)
Koulutus syventää ohjaajan tietämystä lasten liikunnasta, haastavien tilanteiden ohjaamisesta sekä lasten sisäisen motivaation ja liikunnallisen taitavuuden tukemisesta. Koulutus on suunnattu kokeneille ohjaajille. Ohjaajien aiempia kokemuksia hyödynnetään osana koulutustehtäviä.

 

  • Koulutuksien osallistumismaksu on hyvin edullinen, Suomen Olympiakomitea yhteistyökumppaneineen tukee koulutuksien toteuttamista.

 

Lasten Liike -koulutukset tukevat lajiliittojen ja muiden järjestöjen koulutuksia tuomalla vahvemmin esille harrastustoiminnan erityispiirteitä. Koulutuksissa on huomioitu erikseen aloittelevat ja kokeneet ohjaajat.

 

 

Lasten liike -ohjaajakoulutukset

-> Ilmoittautumiset suoraan koulutuksen järjestävään aluejärjestöön!

Jos avointa koulutusta ei ole tarjolla, kysy koulutuksia omalta alueeltasi tilauskoulutuksena. Koulutuksia on mahdollisuus toteuttaa myös etänä.
 

loa ja Liikettä! Lasten Liike -koulutus, nuoret ja aloittelevat ohjaajatImatra27.9.EKLUILMOITTAUDU
loa ja Liikettä! Lasten Liike -koulutus, nuoret ja aloittelevat ohjaajatPori28.9.LIIKUILMOITTAUDU
Iloa ja Liikettä! Lasten Liike -koulutus, kokeneet ohjaajat ja valmentajat sekä opettajatTEAMS/Mikkeli29.9.ESLiILMOITTAUDU
Iloa ja Liikettä! Lasten Liike -koulutus, kokeneet ohjaajat ja valmentajat sekä opettajatLahti30.9.PHLUILMOITTAUDU
Iloa ja Liikettä! Lasten Liike -koulutus, kokeneet ohjaajat ja valmentajat sekä opettajatLappeenranta30.9EKLUILMOITTAUDU
Iloa ja Liikettä! Lasten Liike -koulutus, kokeneet ohjaajat ja valmentajat sekä opettajatNakkila5.10LIIKUILMOITTAUDU
Iloa ja Liikettä! Lasten Liike -koulutus, nuoret ja aloittelevat ohjaajatTeams/Savonlinna13.10ESLiILMOITTAUDU
Iloa ja Liikettä! Lasten Liike -koulutus, nuoret ja aloittelevat ohjaajatTeams/Helsinki26.10. ja 1.11. klo 17 - 19ESLU

ILMOITTAUDU

Iloa ja Liikettä! Lasten Liike -koulutus, kokeneet ohjaajat ja valmentajat sekä opettajatTeams/Helsinki27.10. ja 2.11. klo 17 – 18.30ESLU

ILMOITTAUDU

Iloa ja Liikettä! Lasten Liike -koulutus, nuoret ja aloittelevat ohjaajat

Joensuu8.12. klo 16.30-20.30PokaliILMOITTAUDU

 

 

Lataa koulutusesite pdf-muodossa