EU Sport -rahoitusneuvonta

EU Sport -neuvontapalvelu käytössäsi ilmaiseksi

EU Sport -projekti kokoaa yhteen tietoa liikuntaväelle mahdollisista Euroopan unionin avustuksista, sekä ohjaa ja neuvoo niiden käytössä. Palvelun tavoitteena on auttaa liikuntatoimijoita EU-hankehakuprosesseissa ja lisätä liikuntatoimijoiden määrää EU-rahoituksen hyödyntäjinä.

EU Sport -neuvonta on tarkoitettu EU-rahoituksesta kiinnostuneille liikuntateemaa kehittäville tahoille. Rahoitusta voivat hyödyntää urheiluseurat, liikuntajärjestöt, yritykset, tutkimuslaitokset, kunnat ja muut tahot. Palvelu tarjoaa ajankohtaista tietoa ja hankekohtaista ohjausta, sekä järjestää EU-rahoitukseen liittyviä tapahtumia.

EU Sport -projektia toteutetaan Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu (PLU) ry, Olympiakomitean ja OKM:n liikuntayksikön rahoituksella, mukana yhteistyössä on myös Paralympiakomitea.

Erityisasiantuntija Timo Hämäläinen antaa mielellään perusinfoa liikuntatoimijoille sopivista EU-rahoituksista sekä lyhyen palautteen mahdollisesta hankeideasta ilmaiseksi liittyen EU Sport-hankkeeseen. Laajemmista konsultoinneista sovitaan erikseen.


Yhteystiedot:

Erityisasiantuntija
Timo Hämäläinen
Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu PLU ry/Olympiakomitea
sähköposti timo.hamalainen@plu.fi 
puhelin 050 585 0461